ghid-de-supravietuire-pentru-organizarea-unei-eveniment

Ghid de Supraviețuire pentru Organizarea unei Eveniment

Înainte de organizarea unui eveniment în mod inevitabil, printre primele întrebari sunt ,,unde?’’ și ,,când?’’. Căutările pentru locație încep cu cel puțin un an înaintea desfășurării evenimentului, iar în unele cazuri poate chiar mai mult dar depinde și de orașul unde locuiești. Dacă în trecut alegerea unui locații era o treabă ușoară deoarece nu prea aveai de unde alege, în prezent lucrurile s-au schimbat. Acest lucru se datorează faptului că multe locații și servicii noi au apărut pe piață, care au condus la posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă.


Înainte de a porni spre căutarea locului potrivit și a serviciilor pe care le dorești la evenimentul tau, ar trebui să urmezi următori 5 pași simpli care iți vor ușura planificarea enorm.

  1. Stabilește bugetul, pentru a elimina de la bun început anumite locații sau servicii.
  2. Alege mai multe date, sunt multe cazuri când s-a decis locația dar din pacate nu a fost disponibilă pe data respectivă.
  3. Estimează nurmarul de invitați, stim că pare destul de greu dar ține cont că trebuie să știi cu aproximație numarul de invitați. Acest lucru este de asemenea foarte important, deoarece de cele mai multe ori, cei care țin evenimentul realizează că au ales o sală cu o capacitate mult prea mică sau mare, iar de aici intervin o mulțime de complicații.
  4. Gândeste-te cum vreți să vă distrați, evenimentul tău poate deveni foarte ușor de neuitat dacă va deține ceva neobisnuit sau rar vazut.

Comentarii

Nu există comentarii momentan.